vrijdag 23 januari 2009

All Adelaide

Beste allemaal!

Oud en nieuw vieren in een warm land is erg leuk.. Het was 20 graden en begonnen de avond in Glenelg op het strand. Glenelg is een plaatsje aan het strand 10 km van Adelaide vandaan. Daarna hebben we een oud en nieuw feestje gehad in Adelaide en dat was super.

De Raboploeg is aanwezig in Adelaide voor de Tour Down Under. Lance Armstrong is ook van de partij. De media vindt hem helemaal geweldig... We hebben de Raboploeg veel succes gewenst.



Hieronder is onze stamkroeg van Adelaide afgebeeld, een erg leuk cafe/hotel waar we af en toe een biertje drinken. Mensen zijn erg vriendelijk en vertellen alles over Australie. Wat ons op valt is dat de meeste mensen nog nooit van het eiland zijn geweest.


Er wordt een hoop geschaakt, zo deden we dit ook in het wijn gebied Borassa Valley, waar we onder het genot van een goed wijntje een leuke tijd hebben. Van te voren wordt er kop of munt gekozen en die gene rijdt. De ander kan dan een extra wijntje doen! (meestal wint Eelco)

We hebben in Nieuw Zeeland Engelse vrienden (op leeftijd) ontmoet, die uitnodigde in Adelaide. Ze brachten 2 vriendinnen mee en we hebben een geweldige week met ze gehad. Maar alles op z'n Engels. Zo drinken we dus melk met thee (of andersom) in de ochtend. Zo ook genoeg Engelse humor. Eelco en ik dragen altijd een zonnebril als we naar het strand gaan, want je wordt verblind als die Engelse hun shirt uit doen.. WIT!!!
Ik sta met een pet van de politie op voor het Royal Palice van Adelaide.
Voor de rest een hoop foto's van de stad Adelaide, een stad waar mensen erg relaxt zijn!

We zijn ook een dagje naar een natuurpark geweest met de Engelse waar het wederom erg mooi was en waar we een hoop dieren gezien hebben!

Vanaf zaterdag de woestijn in richting Alice Springs en daarna richting Darwin. Foto's volgen snel! Groetjes, Eelco en Rik

Geen opmerkingen: