zaterdag 18 april 2009

Na Koh Phi phi ging de reis verder naar Koh Phangan, het laatste eiland in de reeks. Het voornaamste doel van deze reis was het bezoeken van de Full Moon Party. Een mega strand feest wat maandelijks gehouden wordt. Maar natuurlijk was er meer te doen dan feesten, dit was ons complex waar we een heerlijke 4 dagen hebben gehad...De beste manier om deze eilanden te bezichtigen is per scooter, dus bij deze....
Eindelijk was het dan weer eens tijd voor een leuk feestje, je kan een hoop zeggen over de Thaise bevolking, maar niet dat ze geen feestjes kunnen bouwen. En met vuur spelen zijn ze ook niet vies van.De volgende ochtend was het vroeg weer tijd om naar Bangkok te vliegen, ooit iemand van deze maatschappij gehoord??? De dag erna gezellig met 2 collega's van mums (Feike en Elvire) op pad geweest en een erg gezellige dag gehad!
Hier even wat sfeer foto's van het water gooi festijn met Thai's Oud & Nieuw, erg gelachen!Na een paar dagen Bangkok was de tijd voor mij aangebroken om het land te verlaten ivm mijn visum... Het werd Cambodja, een luttele 12 uur per bus. En dik 2,5 wachten bij de douane, die jongens hebben geen haast daar...Van de crisis merken ze hier niet zo veel heb ik gemerkt... Nee hoor, deze stapel geld was ongeveer 60 euro, maar ik was weer eens milionair en dat voelt altijd goed :)


Eerst ben ik even naar het drijvende dorp geweest, waar zo'n 2500 mensen in barre toestanden leven, daarna was het tijd voor de tempels, daar had ik meer boodschap aan!

Overal had ik het idee dat ik in de gaten gehouden werd....


Voor de kenners, hier is een scene van Tomb Raider opgenomen met Angelina Jolie...

Nou dit was het laatste verhaaltje jongens, als jullie meer willen weten over alle avonturen kunnen jullie het me vanaf maandag persoonlijk vragen!
Tot snel allemaal, ik kijk ernaar uit om jullie weer te zien!
En als iemand een leuke baan voor me weet houd ik me aanbevolen, want de bankrekening is leeg....

1 opmerking:

Anoniem zei

He,

Je krijgt van mij nog 2 bonnetjes terug betaald van die borrels.
Dan heb je vast wat, hahahaha