zondag 23 november 2008

Nieuw Zeeland Noorder eiland

Daar zijn we weer!!!!!

Na een paar dagen Sydney was Auckland (Nieuw Zeeland) aan de beurt. Beiden vonden we dit geen heel erg indrukwekkende stad, waarschijnlijk omdat we redelijk verwend zijn wat dat betreft...



Na 1,5 dag Auckland een auto gehuurd om meer van dit enorm mooie land te gaan bekijken. Natuurlijk was het even wennen omdat het stuur aan de "verkeerde" kant zit en omdat iedereen aan de verkeerde kant van de weg rijdt.

We hebben de afgelopen week erg veel moois gezien en meegemaakt, zie hier hoe we heerlijk liggen te baden in warmwater bronnen. Gelukkig waren anderen voor ons aan het graven en moesten de bus halen, zodat wij hun "zwembad" konden overnemen. Hier hebben we uren heerlijk gelegen!



De wegen zijn over het algemeen goed, al wordt er veel aan gewerkt en lopen we hierdoor af en toe wat vertragingen op. De vrachtwagens zijn net als in de States erg indrukwekkend al hebben we nog geen "roadtrains" gezien, maar dat zal in Aussie wel goed komen.
Eten doen we op een hoop verschillende manieren, maar hieronder zien jullie een tentje wat we ergens langs de weg vonden. We hebben hier heerlijk zitten eten en zelfs nog een biertje gedronken en waren samen 10 euro kwijt. Daarnaast een foto van onze eerste kampeer ervaring in Nieuw Zeeland. Aangekomen bij de receptie was er niemand aanwezig, dus belden we "Eddie" die niet wist hoe snel hij langs moest komen om ons te woord te staan en ons een mooi plekje toe te wijzen.


Verder hebben we al wat mooie stranden gezien en op een erg hoge brug heerlijk een broodje staan eten en wat gedronken.



De overtocht was iets waar we beiden erg naar hadden uitgekeken. We hadden het gevoel dat we het Noorder Eiland hadden gezien en wilden verder. We hadden redelijk geluk met het weer wat ons de kans gaf wat mooie kiekjes te maken. Na 3 uur tv-kijken, race-spelletjes spelen en rondlopen op de boot is de tijd aangebroken om het Zuider Eiland te gaan ontdekken.
Story will be continued.....

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Buddies,

It's so cool to see your adventure ! I would be with you. Just enjoy this trip and see you in a while on your blog !

Ludo